Актуално

16.03.2020 год.

СЪОБЩЕНИЕ

 

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, 

 

        Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в страната, всеки от нас е длъжен да прояви най-висока степен на отговорност към обществото. Нека запазим спокойствие и да предприемем всички необходими мерки, които се предлагат от Националния оперативен щаб и се прилагат от правителството на Република България. Най-важната ни мисия днес е да опазим живота и здравето на нашите деца, на възрастните хора, на всеки човек. Това, което ни се случва, води до промени в всички дейности на обществото, включително и в образователния процес. Живеем в технологичен свят, който ни предоставя решения за бърза и надеждна комуникация. Сега тези възможности може да подпомогнат учебния процес и да допренесат за пълноценното прилагане на един нов подход към образованието. Дигитализацията е начинът учебно-възпитателната работа да не прекъсва.

        Следете постоянно информацията, която Ви изпращат учителите. Подгответе налично електронно устройство и при възможност - свързване с интернет. Поддържайте интензивна комуникация с учителите. Споделяйте затрудненията, които стрещате, за да намерите заедно най-доброто решение.

 

                                                                                                                     ГЕОРГИ ЕРЕМИЕВ

                                                                                                                  Директор на Вечерно СУ "Захари Стоянов"

 

 

16.03.2020 ГОД.

 СЪОБЩЕНИЕ

 

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ, 

              УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ ВЪВ ВЕЧЕРНО  СУ „ЗАХАРИ СТОЯНОВ” СЕ ПРЕУСТАНОВЯВАТ И

ЗА ПЕРИОДА ОТ 16.03.2020 г. /ПОНЕДЕЛНИК/ ДО 27.03.2020 г. /ПЕТЪК/ ВКЛЮЧИТЕЛНО.

            УЧЕБНИТЕ ЗАНЯТИЯ ЩЕ БЪДАТ ВЪЗСТАНОВЕНИ НА 30.03.2020 г.  /ПОНЕДЕЛНИК/.

 

                                                                                                                        ГЕОРГИ ЕРЕМИЕВ

                                                                                                                  Директор на Вечерно СУ "Захари Стоянов"

 

 

 

 

16.02.2020 год. гр. Стара Загора

Поредно успешно представяне на учениците  от  IXБ  на Вечерно СУ "Захари Стоянов" под ръководството на г-жа Михаела Енчева-Димитрова - преподавател по български език и литература

на III издание на Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ“, организиран

от Второ основно училище „Петко Рачов Славейков“ – Стара Загора


 

СПЕЦИАЛНА НАГРАДА - Инър Уийл Клуб с президент Димана Видева

 

Категория презентация

 

 

Име, презиме и фамилия на ученика 

Клас 

 Ръководител на групата

 

Населено място/Училище

1.

 Атанас Желязков Василев

Фатма Мехмедова Бозукова

Канелия Златева Петрова

Елена Христова Жекова

IXБ

Михаела Енчева - Димитрова - преподавател по български език и литература

 Стара Загора

Вечерно СУ "Захари Стоянов"

 

      В третото издание на Националния конкурс „Ще обичам аз от сърце таз земя и тоз народ“ се включиха ученици от 106 населени места от 26 области в България и от Париж, Франция.

      В категория „Есе“ се конкурираха 124 литературни творби, в категория „Стихотворение“ – 168, в категорията „Фотография“ – над 200 фотоса, в категория „Рисунки“ – 712 творби, и в категория „Компютърна презентация“ – 163 разработки.

 Честито на отличените!

 Официалната церемония по връчване на наградите ще се състои на 28 февруари 2020 г. от 14:30 ч. в залата на Културен център с адрес бул. „Цар Симеон Велики“, №108, гр. Стара Загора.

 

 

15.11.2019 год. гр. Стара Загора

 

Успешно представяне на учениците от

Вечерно СУ „Захари Стоянов“ в

Националния исторически конкурс „Надеждата за свободата“:


Миналото в разказ и легенди – хайдути, просветители и борци за национално освобождение, организиран от Регионално управление на образованието – Варна и Първа езикова гимназия- Варна

Посвещава се на 280 г. от рождението на Софроний Врачански, 150 г. от смъртта на Ботьо Петков и 140 г. от смъртта на Любен Каравелов.

От Вечерно СУ „Захари Стоянов“, учениците Галина Дончева и Ивелин Миленов от XIА под ръководството на г-жа Мария Коева – преподавател по история и цивилизация се класираха на трето място в категория: презентация/филм. Техните знания и умения бяха оценени от жури от специалисти /от СУ „Св. св. Климент Охридски“, ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, МОН, РИМ-Варна, преподаватели по история и цивилизация, информационни технологии, български език и литература.

На 14.11 – 15.11.2019 год. в гр. Варна се проведе ученическа конференция на тема „Надеждата за свободата“: Миналото в разказ и легенди – хайдути, просветители и борци за национално освобождение, в която нашите ученици представиха своя проект и получиха грамоти.


GramotaGalinaDonchevaGramotaIvelinMilenovGranotaMariyaKoeva